Terug
Delen:

Al meer dan 50 jaar heeft De Wilg veel expertise opgedaan in het duurzaam activeren van mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychische kwetsbaarheid.

Onze focus ligt op de interesses en kwaliteiten van ieder individu. Dit omdat we weten dat daar de kansen liggen voor persoonlijke ontwikkeling en het kunnen meedoen in de maatschappij. De specifieke kennis die de Wilg in huis heeft, maakt dat we de juiste ondersteuning en begeleiding kunnen bieden. Onze benaderingswijze is bepalend voor de duurzaamheid van relaties. Gelijkwaardigheid, weerbaarheid en zelfvertrouwen spelen daarbij een sleutelrol.

Iedereen kan van onze expertise gebruik maken. Ouders, leerkrachten, jongerenwerkers, politie. Iedereen die regelmatig al dan niet beroepsmatig met deze groep mensen te maken heeft, kan een beroep op ons doen. De voorlichting kan door middel van trainingen, workshops, casusbesprekingen, observaties en adviezen worden gegeven. Op verschillende specifieke terreinen werken we al samen met de Vrijwilligerscentrale, U-centraal, Handje Helpen en andere partijen. Daar waar het binnen de subsidiering van de Sociale prestatie valt is dat kosteloos. In andere gevallen kunnen we een offerte op maat maken. Ook voor de kleinere budgetten vinden we altijd een passende oplossing.

Neem voor het bespreken van de mogelijkheden contact op met info@dewilg.nl of bel 030-2513672.

Informatie

Alle handige details overzichtelijk op een rij voor deze cursus.
Aanmelden
Terug
Doe mee

Word vrijwilliger bij De Wilg

Zonder vrijwilligers geen activiteiten! De vrijwilligers zijn het menselijk kapitaal van De Wilg.
Bekijk de mogelijkheden