Terug

Vrijwilligers gezocht voor La Vuelta

In augustus 2020 komt één van de grootste wielerevenementen ter wereld naar Nederland. Niet één, niet twee, maar zelfs drie etappes van de Ronde van Spanje zullen in 2020 het Utrechtse en Brabantse landschap doorkruisen. Een spectaculair evenement voor de inwoners van de betrokken steden en gemeentes en ook voor alle wielerliefhebbers van Nederland om een bijdrage aan te mogen leveren, want zonder vrijwilligers is het organiseren van La Vuelta Holanda niet mogelijk!

MELD JE AAN ALS VRIJWILLIGER

Daarom is de organisatie van La Vuelta Holanda opzoek naar maar liefst 1.000 enthousiaste vrijwilligers om mee te helpen het evenement een groot feest en succes te maken. Deelnemers van De Wilg kunnen zich ook aanmelden als vrijwilliger bij:

  • de toertocht in Utrecht op zaterdag 8 augustus.  De vrijwilliger deelt dan kleding, eten, drinken etc. uit aan de deelnemers.
  • bij de tijdrit in Utrecht op vrijdag 14 augustus. De vrijwilliger staat dan bij de parcourpost. En is een helpende hand voor de bezoekers. We noemen dat ook wel Bezoekers Services of TVM. Voor deze vrijwilligers taak moet je wel zelfstandig wat langer kunnen staan.

Wil jij onderdeel uitmaken van dit unieke evenement in augustus 2020? Doe dan mee en meld je aan bij Charlotte Papendorp / Jurre Schieveen. 

Of bel met De Wilg 030-2513672.

Bekijk de filmpjes:

Artikel
13 november 2019
Delen:
Terug
Doe mee

Word vrijwilliger bij De Wilg

Zonder vrijwilligers geen activiteiten! De vrijwilligers zijn het menselijk kapitaal van De Wilg.
Bekijk de mogelijkheden