Terug
Delen:

Training werken met kwetsbare mensen – datum nog nader bepalen

Deze training is geschikt voor vrijwilligers bedoeld voor vrijwilligers die werken die werken of gaan werken met kwetsbare mensen. Door deze training krijg je meer zicht op de mens achter de problematiek. En geeft je inzicht in wat nodig is (voor jouzelf, als voor de ander) voor een goede bejegening en communicatie.

Dus: ga je aan je aan het werk (of werk je) als vrijwilliger met een groep kwetsbare mensen? Wil je meer weten hoe je als vrijwilliger beter in kan springen op situaties tijdens je vrijwilligerswerk? Dan is deze training iets voor jou.

Hoe ziet de training eruit?

De training wordt gegeven door een coach en een ervaringsdeskundige. Tijdens de training besteden we aandacht aan kenmerken van een aantal psychiatrische beelden, symptomen, omvang met mensen met een psychiatrische problematiek en omgang met mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Belangrijk hierbij is, om voorbij het (ziekte-)beeld, naar de mensen zelf te kijken. Een ervaringsdeskundige vertelt over haar weg en hoe het is om met haar  problematiek te participeren in de huidige maatschappij.

Deze training wordt gegeven op:

  • ivm coronavirus verzet naar een nog nader te bepalen datum

Locatie 
De Wilg, Mecklenburglaan 3-5 Utrecht

Aanmelden
Informatie en aanmelden bij Angelique van den Broek via: a.vdbroek@dewilg.nl.

 

 

 

Informatie

Alle handige details overzichtelijk op een rij voor deze cursus.
ivm coronavirus verzet naar een nog nader te bepalen datum
Gratis
Aanmelden
Terug
Doe mee

Word vrijwilliger bij De Wilg

Zonder vrijwilligers geen activiteiten! De vrijwilligers zijn het menselijk kapitaal van De Wilg.
Bekijk de mogelijkheden