Terug

Inschrijfprocedure eenvoudiger

Voor 2019 gaan wij onze inschrijvingsprocedure versimpelen. Dat betekent dat wij op basis van de huidige deelname aan de activiteiten de inschrijving in 2019 voortzetten.

Wat betekent dit voor jou?
Als je in 2018 een activiteit bij De Wilg doet word je automatisch voor 2019 weer voor deze activiteit ingeschreven. Als je persoonlijke gegevens en activiteiten hetzelfde blijven dan hoef je dus niets te doen.

Wijziging van gegevens
Als er iets wijzigt in jouw gegevens (zoals; je adres, je begeleider, deelname aan andere activiteit, opzegging of gewijzigde automatische incasso), dit graag doorgeven via bijgevoegd mutatieformulier vóór 21 december 2018. Bij geen reactie zetten wij dus jouw huidige inschrijving in 2019 voort.

U-pas
Als je gebruik wilt maken van betaling via je U-pas, vul dan ook het mutatieformulier in. Vergeet niet een kopie van de voor- en achterkant van je U-pas toe te voegen (als wij deze niet hebben kunnen wij geen korting verstrekken).

Let op
Het inschrijfformulier in het nieuwe activiteitenoverzicht 2019 is alleen bestemd voor mensen die nog niet eerder bij ons een activiteit hebben gedaan.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met de activiteitencoördinator van jouw activiteit. Of met de administratie via info@dewilg.nl of via telefoon 030 2513672.

 

 

Artikel
16 november 2018
Delen:
Terug
Doe mee

Word vrijwilliger bij De Wilg

Zonder vrijwilligers geen activiteiten! De vrijwilligers zijn het menselijk kapitaal van De Wilg.
Bekijk de mogelijkheden