Terug

Voorzichtige start vanaf 1 juni

Vanaf 1 juni kunnen we weer voorzichtig veilig een aantal activiteiten organiseren voor kleine groepjes. Daarvoor hebben we voorzorgmaatregelen getroffen en dingen veranderd in het gebouw.

Bekijk hier het instructiefilmpje

Er is veel veranderd en het zal niet meer hetzelfde zijn als voor de Corona crisis. Het kan zijn dat we nog niet starten met de activiteiten die jij gewend bent. Dat betekent dat je minder vaak kunt komen dan normaal. Er is een aangepast rooster met activiteiten gemaakt waar je je voor kan aanmelden. Meld je aan voor een activiteit en we kijken samen of er een plek voor je is. We kijken er naar uit om jullie weer te kunnen ontvangen!

Activiteiten bij De Wilg – op afspraak 

Activiteitenaanbod De Wilg per 1 juni 2020

Dagprogramma:   dinsdag, woensdag en donderdag.

! Let op de tijden zijn gewijzigd:

  • ochtend:  10.00 – 12.00 uur
  • middag:     13.00 – 15.00 uur

Avond:   dinsdag, donderdag en vrijdag.

Activiteiten in kleine groepjes: max. 5 deelnemers per activiteit.

Aanmelden activiteiten
Meld je aan bij de activiteitencoördinatoren of bel of mail naar De Wilg.
We kunnen voorlopig alleen deelnemers ontvangen die zich aanmelden.
Inloop is nog niet mogelijk.

Kosten van de activiteiten
De activiteiten waarbij materiaal gebruikt wordt kosten 2,00 euro per keer. Dit verrekenen we achteraf per factuur. Als je indicatie hebt hoef je niet te betalen voor activiteiten.

Online activiteiten
Je kan vanaf 1 juni online meedoen met activiteiten. Vanuit je eigen huis! Dit is mogelijk voor  iedereen die nog niet naar De Wilg kan komen. Heb je hier interesse in of heb je hierbij hulp nodig? Dan kijken we graag met je mee. Ook deze activiteiten gaan op afspraak. Je kan je hiervoor aanmelden bij de activiteitencoördinatoren of bel of mail naar De Wilg.

Live uitzending op Facebook
De Facebook Live uitzending kan je ook blijven volgen.  We blijven doorgaan met de live uitzending op Facebook zolang er nog behoefte aan is!

Contact De Wilg
Wil je je aanmelden of heb je andere vragen? We zijn weer (deels) bereikbaar bij De Wilg. Tel. 030-251 36 72  of stuur een mail naar info@dewilg.nl. Overzicht van alle telefoonnummer en e-mailadressen van de medewerkers.

Blijf gezond en we hopen je snel te zien!

 

 

Artikel
18 mei 2020
Delen:
Terug
Doe mee

Word vrijwilliger bij De Wilg

Zonder vrijwilligers geen activiteiten! De vrijwilligers zijn het menselijk kapitaal van De Wilg.
Bekijk de mogelijkheden