Terug

De Ronde van Sint Maarten @home

Alles is anders dit jaar, ook voor de Sint Maarten Parade. De feestelijke tiende editie is dit jaar niet live maar in de speciale vorm van een gefilmde optocht.  Het team van Sharing Arts Society presenteert met trots De Ronde van Sint Maarten @Home.

Een film van 50 minuten met heel veel fijne pareltjes die speciaal voor de Sint Maartenviering in de afgelopen maanden zijn gemaakt. Met schitterende lichtsculpturen, muziek, dans, theater en verhalen uit alle wijken van de stad, maar ook uit de regio Utrecht.

Het team van Sharing Arts Society nodigt je van harte uit om in je eigen huiskamer de première te beleven van De Ronde van Sint Maarten @Home. Te zien op woensdag 11 november om 19 uur bij RTV Utrecht of UStad. De film is die avond op beide zenders nog een aantal malen te zien.

De Ronde van Sint Maarten @Home is een initiatief van Sharing Arts Society, de Armoedecoalitie Utrecht en RAUM. Voor de speciale @home-editie werd samengewerkt met de Bibliotheek Utrecht, Utrecht Marketing, RTV Utrecht en de Werkspoorkathedraal. Met dank aan alle partners, medewerkers, kunstenaars, acts, muzikanten en werkplaatsen. En natuurlijk de mogelijkmakers gemeente Utrecht, Stichting Dialoog, Fonds voor Cultuurparticipatie, Elise Mathilde, Fentener van Vlissingen Fonds, VSBfonds, en Ondernemersfonds Utrecht.

Artikel
11 november 2020
Delen:
Terug
Doe mee

Word vrijwilliger bij De Wilg

Zonder vrijwilligers geen activiteiten! De vrijwilligers zijn het menselijk kapitaal van De Wilg.
Bekijk de mogelijkheden