Terug

17 mei _ voorstelling Stadskantoor

Inkijkje in het leven van mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB)

Op 17 mei vond in de Belle van Zuylenzaal bij de kantine op de 11e verdieping van het Stadskantoor de voorstelling Allemaal Mensen plaats. In deze beeldende voorstelling stonden drie spelers op het podium met hun eigen verhaal. Ze gaven een kijkje in hun binnenwereld. De voorstelling ging over dingen waar je rust van krijgt of juist onrust. Over chaos, maar ook over dromen. We bekijken de wereld tenslotte allemaal op een andere manier. En dat geeft niet. We zijn allemaal mensen.

Deze voorstelling is gemaakt door Stut theater en stichting De Wilg voor de Maand van LVB – Licht Verstandelijke Beperking. Het is een voorstelling over- en met mensen met een LVB. Een groep die zich vaak onzichtbaar voelt en niet begrepen.

Willen jij en je team zelf een keer ervaren wat het is een met een LVB te leven? Humanitas DMH biedt een ervaringsgerichte training, die een inkijk geeft in het leven van iemand met een licht verstandelijke beperking, de LVB Xperience. Door zelf te ervaren en met elkaar in gesprek te gaan, kun je je beter inleven in de ander en beter om leren gaan met mensen uit deze doelgroep. Voor meer informatie over de LVB Xperience kijk op www.humanitas-dmh.nl/lvbxperience

 

 

Artikel
19 mei 2022
Delen:
Terug
Doe mee

Word vrijwilliger bij De Wilg

Zonder vrijwilligers geen activiteiten! De vrijwilligers zijn het menselijk kapitaal van De Wilg.
Bekijk de mogelijkheden