Terug

ADSU wint jaarbeurs voor 1 dag!

Aan De Slag in Utrecht (ADSU) krijgt voor één dag de sleutel van de Jaarbeurs! Vandaag werd bekend dat ADSU de winnaar is van de actie van RTV Utrecht en de Jaarbeurs:
win de jaarbeurs voor 1 dag‘. Het samenwerkingsverband won de prijs met het idee voor de ‘Utrecht Zorgt Dag’: een inclusief festival voor en door Utrechters met een kwetsbaarheid en/of een kleine beurs. Of kortweg FUIF, fantastisch Utrecht Inclusief festival.
Bekijk het filmpje

De winnaar: samenwerkingsverband ADSU
ADSU is het Utrechtse samenwerkingsverband van 13 organisaties in de verstandelijk gehandicapten-, verslaving- en geestelijke gezondheidszorg, Het UWV werkbedrijf en de gemeente Utrecht. Zij werken samen om mensen met een kwetsbaarheid te helpen aan een zinvolle dag-invulling.
Bijvoorbeeld door een activering-, vrijwilligers-, of leerwerkplek of een betaalde baan.
Bij het ADSU zijn betrokken: Abrona, Altrecht,  Amerpoort , Reinaerde, Philadelphia, Gemeente Utrecht, Jellinek, Leger des Heils, Lister, Moviera, Tussenvoorziening,
UW Re-integratie, UWV Werkbedrijf,  De Wilg en WIJ 3.0.

Het idee: de Utrecht Zorgt Dag
Op ‘onze’ jaarbeurs-dag organiseren we een onvergetelijk festival. Natuurlijk voor maar vooral ook met onze cliënten. En daarnaast voor hun mantelzorgers, vrijwilligers, collega’s, samenwerkingspartners en andere Utrechters met een kleine beurs. Onze droom? Een bruisende dag waarop mensen elkaar ontmoeten, hun talenten kunnen delen & ontspannen genieten van muziek, theater, exposities, lekker eten en elkaar.

Oproep! Help jij mee?
Als de coronacijfers het toelaten, moeten wij de Utrecht Zorgt Dag in korte tijd uit de grond stampen. ADSU is daarvoor mede afhankelijk van de vrijwillige hulp en inzet van inwoners. Daarnaast vragen we om financiële bijdragen en bijdragen in natura van bedrijven en organisaties met een groot maatschappelijk hart of een SROI opgave om er een onvergetelijke dag van te maken.

Kan jij, jouw organisatie of bedrijf een bijdrage leveren aan het succes van deze dag?
Mail dan naar FUIF@adsu.nl

 

Artikel
9 augustus 2021
Delen:
Terug
Doe mee

Word vrijwilliger bij De Wilg

Zonder vrijwilligers geen activiteiten! De vrijwilligers zijn het menselijk kapitaal van De Wilg.
Bekijk de mogelijkheden